Top Fiets: de omniumverzekering voor uw fiets

Videozone – Kies voor een D.A.S. Rechtsbijstand, BeneFisc fiscaal aftrekbaar tot 40%
18 december 2021
ABC verzekeringen: wat is de familiale BA-verzekering?
18 december 2021

Stadsfiets, elektrische fiets, koersfiets, MTB… Bescherm uw waardevol vervoermiddel tegen diefstal en materiële schade.

  • 25 % korting, of 3 maanden gratis premie gedurende het eerste jaar als u een verzekering Top Fiets afsluit vóór 30 juni 2018.
  • Dekking van een ruim aantal voortbewegingstoestellen: Stadsfietsen, elektrische fietsen, koersfietsen of MTB, elektrische steps, hoverboards, monowheels, segways en (elektrische) rolstoelen.
  • 3 waarborgen voor een optimale bescherming: Ruime waarborgen Diefstal en Materiële schade alsook een uitgebreide bijstand.
  • Geen waardeverlies tijdens het eerste jaar: Uw vervoermiddel is voor 100 % van de verzekerde waarde gedekt gedurende het eerste jaar.
  • Dekking van alle toebehoren van uw vervoermiddel en van uw helm: navigatiesysteem, camera, aanhangwagen… zijn maar enkele voorbeelden. Bovendien is uw helm automatisch verzekerd bij ongeval.

Top Fiets omvat 3 waarborgen:

1. De waarborg Materiële schade is heel ruim en omvat het botsen, het vallen, het laden/lossen en de weersomstandigheden.

2. De waarborg Diefstal – die ook heel ruim is – dekt talrijke oorzaken van diefstal, zoals bijvoorbeeld: vandalisme, poging tot diefstal, diefstal in een privé- of gemeenschappelijk lokaal, diefstal op de openbare weg, diefstal in een fietsenstalling, diefstal op de fietsdrager van een wagen of in een wagen… op voorwaarde dat er inbraak was of dat het antidiefstalsysteem(1) (dat het verplaatsingsmiddel vastmaakte aan een vast bevestigingspunt) vernield werd.

(1) Ofwel een erkend ART-slot 2 sterren OF een ander veiligheidsslot van het type kettingsloten, U-vormige hangsloten of plooibare sloten met een minimumwaarde van 60 euro (waarmee het kader van het verzekerde voorwerp kan worden vastgemaakt aan een vast bevestigingspunt, dit is een vast, onbeweeglijk en hard gedeelte in steen, metaal of hout, verbonden met een stevige muur of met de grond en waarvan het verzekerde voorwerp niet kan loskomen of worden losgemaakt, ook niet door het op te tillen).

3. De waarborg Bijstand is geldig voor alle vervoermiddelen. Ze omvat bijstand in geval van een defect, ongeval, poging tot diefstal, diefstal, zowel voor de persoon en/of zijn vervoermiddel, overal in België en tot 30 km over de landsgrenzen, en tot minimaal 1 km van de woonplaats.