KLANTENCHARTER

ONTDEK ONS ENGAGEMENT

Vileyn Consult garandeert u een compleet en doordacht financieel (verzekeringen, kredieten, globaal patrimionaal advies) advies op maat. Daartoe ontwikkelden wij voor u het Comfortplan. Met het Comfortplan bent u zeker dat uw behoeften, wensen en verwachtingen een passende invulling krijgen.

Uniek aan het plan is dat wij eerst inzicht wensen te verwerven in uw situatie vandaag en in uw verwachtingen voor de volgende jaren. Op basis van deze ‘robotfoto’ ontwikkelen wij voor u een voorstel op maat dat we samen bespreken. Ondersteunend en complementair aan deze “benadering-op-uw-maat” omvat het Comfortplan een cocktail van ‘producten en diensten’ die elkaar onderling versterken en resulteren in een krachtig aanbod voor de veeleisende klant.

 

 

  • Pakketten op maat: Uw wensen en verwachtingen zijn uniek. En veranderen voortdurend. Daarom ontwikkelden we drie Comfort-pakketten (Start, Quality en Comfort-plan). Samen bekijken we welk pakket best bij u past. Indien nodig passen we het weerhouden pakket aan aan uw individuele wensen.
  • De beste waarborgen: Na een alles omvattende marktstudie selecteerden we voor elk Comfort-pakket de sterkste producten. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Services die uniek zijn: Financieel comfort garanderen vereist een aangepaste dienstverlening. Als Comfort – klant kan u steeds beroep doen op een aantal services die wij speciaal voor u ontwikkelden. Services die wij exclusief voor u reserveren!
  • Een netwerk van specialisten: Uw financieel comfort vraagt specialistenwerk. Onze activiteiten raken dan ook heel veel disciplines. Niemand is evenwel specialist in alles. Ook wij niet. Dus selecteerden we voor onze Comfort – klanten een aantal specialisten die u op een professionele manier adviseren.
  • Informatie op regelmatige basis: Informatie is de sleutel tot kennis. En tot het nemen van de juiste beslissingen. Wij maken er dan ook een punt van onze Comfort-klanten regelmatig te informeren over een groot aantal interessante thema’s.
  • Human Capital: mensen maken het verschil: Uw financieel comfort vereist competente gesprekspartners. Regelmatige interne en externe bijscholing zorgt er voor dat onze medewerkers steeds ‘a jour‘ zijn. Zo kan u zeker zijn dat hun advies rekening houdt met de meest actuele stand van zaken.

 

Lees ook