Over ons

Vileyn Consult Verzekeringen bvba is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Vileyn Consult Verzekeringen bvba tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Met 4 kantoren kunnen we u een optimale bereikbaarheid en service verlenen

 

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

Vandaag staat een ploeg enthousiaste en competente adviseurs in onze kantoren voor u klaar. Met raad en daad staan zij u bij.

U staat bij ons centraal. Wij maken eerst en vooral tijd om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal. Omdat u voor ons geen nummer bent. Omdat wij uw materiële wensen, noden en behoeften door en door willen kennen. Omdat wij uw wensen willen helpen realiseren. Omdat uw comfort onze drijfveer is.

Onze doelstelling: zorgen voor uw financiële zekerheid. Onze doelstelling is ondubbelzinnig: ervoor zorgen dat u financieel comfortabel leeft. Vandaag en morgen. Terwijl u werkt en geniet, zetten de adviseurs van Vileyn Consult (FSMA 43.062A) hun kennis en ervaring in voor de bescherming van uzelf en uw gezin, de beveiliging van uw inkomen en bezittingen.

Klanten die voor de volle 100 % tevreden zijn daar gaan we voor. Uw welvaart is dus in goede handen. Vandaag en morgen.

Wij hopen dat ons “recept” ook bij u in de smaak valt.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.