KMO ADVIES

UW ADVISEUR

Dankzij onze jarenlange ervaring in de adviesverlening naar KMO en kleine zelfstandigen kunnen wij een service aanbieden die voor u merkelijk het verschil maakt. Zo begeleiden wij u gedurende alle fasen in de levenscyclus van uw bedrijf.

Starten van een onderneming
Advies bij de opmaak van een ondernemingsplan in functie van besproken strategische doelstellingen. Samen met de boekhouder gaan wij na welke uitbatingsvorm (éénmanszaak, BVBA, NV, VOF…) voor u het meest wenselijk is. Aanvragen van startersubsidies en leningen voor startende ondernemers worden door ons begeleid.

Groeifase
Gedurende de levensloop van de onderneming kan deze kampen met organisatorische en financiële groeipijnen. Advies bij verwerven van bedrijfsonroerend en investeringen in bedrijfsmateriaal kan bij ons bekomen worden

Begeleiding bij opvolging/overname
De onderneming overlaten aan een opvolger is één van de moeilijkste keuzes die U moet nemen in het bestaan van uw onderneming. Alle aspecten tussen bedrijfsleider, opvolger, personeel en klanten worden in kaart gebracht waardoor een succesvolle opvolging kan worden gegarandeerd.

Wenst u bijkomende info contacteer dan Sven Vileyn
via sven*at*vileynconsult.be of tel.:09 374 60 46