Salary Plan. De flexibele groepsverzekering voor loontrekkenden

Pensioensparen met Allianz. Vandaag zorgen voor morgen!
18 december 2021
DAS Conflicten BeneFisc: Beste van de Test & Beste Koop
18 december 2021

Een groepsverzekering: ja of nee? De vraag is achterhaald. Bij hun pensionering kunnen uw werknemers niet zonder.
Maar kies wel de juiste formule.

10326Een groepsverzekering: ja of nee? De vraag is achterhaald. Maar kies wel de juiste formule. Bij hun pensionering kunnen uw werknemers niet zonder.

Uw bedrijf draait beter met gemotiveerde en loyale medewerkers. Hoe beter de extralegale voordelen die u aanbiedt, hoe meer u dat zal bereiken.

Een groepsverzekering als onderdeel van hun verloningspakket zullen ze zeker op prijs stellen. Hoe meer ze zich bewust zijn van het belang en de waarde van die extralegale voordelen, hoe meer ze zich betrokken zullen voelen bij uw bedrijf.

Met de zegen van de fiscus is het bovendien voor u zowel als voor hen een goeie zaak in vergelijking met een gewone loonsverhoging. Een lagere kost, én een hoger rendement: wat wil je nog meer?

Een groepsverzekering is goedkoper dan een loonsverhoging. De cijfers bewijzen het.

10215b

 

 

 

 

 

 

 

Indien de werkgever 2.500 euro besteedt aan een loonsverhoging, zal het personeelslid er slechts 743,49 euro aan overhouden. Met een identieke som belegd in een groepsverzekering, zal het personeelslid op 65 jaar een netto kapitaal van 114.040,74 euro opstrijken.

Voor eenzelfde initieel budget van 2.500 euro, laat een groepsverzekering u toe 2.207,40 euro te investeren in plaats van 743,49 euro.

Het rendement? Indien uw personeelslid bij pensionering over 114.040,74 euro zou willen beschikken, dan moet hij zijn jaarlijkse netto loonsverhoging van 743,49 euro gedurende
30 jaar beleggen aan een netto intrestvoet van 9,63%.

Raadpleeg hier de folder